Cadeau Inspiratie | Geef iemand een speciaal theemoment

Cadeau Inspiratie | Geef iemand een speciaal theemoment - Moments Nederland

Geschenken zijn bedoeld om iemand een mooi moment te geven, en vanuit deze gedachten is Moments dan ook ontstaan. Wij proberen onszelf zoveel mogelijk in te zetten om mensen zo’n mooi moment te gunnen. Een moment van rust, focus, energie, gezelligheid of geluk. Hieronder een aantal producten hoe je onze thee kunt gebruiken om een mooi moment te schenken.

Tea Taste Box

Theepakket cadeau | Tea Taste Box

De Tea Taste Box is een luxe theeset met 6 smaken naar keuze. De thee is verpakt in elegante kleine blikken. De inhoud varieert van ±15 tot ±30 gram per blikje, afhankelijk van de grofheid van de thee. Dat staat gelijk aan 4 tot 8 kopjes thee per smaak.

Dit is een super stijlvol theepakket cadeau! Verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering. De zwarte variant staat voor elegantie en luxe, terwijl de witte staat voor vriendschap, liefde en past perfect bij het voorjaar en de zomer.

Bekijk onze Tea Taste Box Wit en Tea Taste Box Zwart

Bamboo Giftbox

Luxe theepakket

Een luxe theepakket met 2 grote blikken thee van 150 gram per blik. Dat staat gelijk aan ongeveer 60 kopjes thee per blikje. Dit is een geweldig cadeau dat zeker indruk zal maken. Naast de heerlijke thee is het bamboe deksel ook te gebruiken als dienblad. De doos zelf heeft ook een elegante uitstraling en kan als opbergdoosje gebruikt worden voor bijvoorbeeld sieraden of kantoorspulletjes. Niks hoeft weggegooid te worden ;). 

Bekijk onze luxe theepakket bamboo giftbox

Moments Giftbag

Onze thee en chocolade pakketten bestaan uit twee verschillende soorten thee en chocolade. 

    Bekijk onze thee en chocolade pakketten