Recepten

De klassieker die bij iedereen wel bekend is. Een frisse en licht bittere smaak in combinatie met rooibos. Je kunt de smaak verder versterken door er zelf wat gember aan toe te voegen. Of juist wat zoeter maken met een beetje honing.
Lees verder
Relax & enjoy! Dat is de vibe die je krijgt met de Caribbean Senses. Een pure vruchten thee met allerlei exotische vruchten én een kruidige bite door de kruidnagel. Dit zorgt voor een frisse en licht zoete ijsthee. Je kunt het nog wat zoetiger maken met wat honing en sinaasappel.
Lees verder
Een zoetige thee met een licht zure bite erin. Frambozen en zwarte bessen vormen de basis smaak van de Pink Velvet. Wil je die zure bite liever niet proeven, voeg er dan wat honing aan toe voor balans. En niet te vergeten; de Pink Velvet zit boordevol antioxidanten.
Lees verder
Hiermee maak je een verfrissende en zoete ijsthee. Het heeft een heerlijke smaak van kersen en rozenbladeren als basis en is veruit de meest zoete variant die we hebben. Voor de echte zoetekauw die voor de goede suikers gaat! Deze...
Lees verder