Onze blends voor de fruitfanaat

Onze blends voor de fruitfanaat - Moments Nederland

Benieuwd hoe verse vruchten gecombineerd kunnen worden worden met thee? Nee, niet de vruchten thee met een smaakstof, maar met echt vers verwerkte vruchten. Thee en vruchten gaan prima samen en kunnen een heerlijk zoete, volle, of juist frisse smaak hebben. Er zijn thee liefhebbers die vinden dat dit ten koste gaat van de puurheid van de thee. Dat is natuurlijk waar, maar als je nou eenmaal van vruchten houdt en graag thee drinkt, dan is het gewoon een mooie combinatie.

Hou jij van vruchten en van thee? Dan beloven we je dat onze vruchten thee blends je zullen verrassen 😉.

Moments thee, een introductie;

Onze thee is zorgvuldig samengesteld om heerlijk gebalanceerde losse thee te krijgen. Wij gebruiken alleen verse ingrediënten, zodat de smaak het allerbeste is. Door de combinatie van losse thee en verse ingrediënten ruikt de thee heerlijk. Wij leveren de thee in een mooie metalen verpakking, waar we in de toekomst refills voor gaan aanbieden, zodat de verpakking helemaal herbruikbaar is.

Onze vruchtenthee, de volle smaken;

Wij hebben een redelijk aantal soorten vruchtentheeën, met veel verschillende soorten ingrediënten, en verassende smaken. Of je nu juist een energie boost nodig hebt, of juist gewoon een zoetekauw bent, onze fruit blends zijn de verantwoorde manier om te genieten.

Kersen thee | Scent of SakuraKersen thee; Scent of Sakura

Een heerlijke zoete kersenthee voor in het voorjaar en de zomermaanden. De Scent of Sakura heeft een zachte en zoete smaak. De ingrediënten zijn erg grof, bij het openen van de verpakking wordt je overdonderd door zoetigheid. 

Ingrediënten:

Appel, druiven, ananas (ananas suiker), rozenbottel, rode biet, natuurlijke smaakstoffen, kersen (3%), saffloer bloemblaadjes, schillen van rozenbottel.

Bekijk onze heerlijke kersen thee 

Kokos thee | Coco Goji RevivalKokos thee; Coco Goji Revival:

Bij het openen van de verpakking komt er een zoete smaakexplosie op je af. Hierbij ruik je ook duidelijk de goji bessen, maar ook de geur van kokos. De ingrediënten zijn erg grof en daardoor enorm herkenbaar. Deze thee heeft een zoete en volle smaak.

Ingrediënten:

Dadel, kokos, papaya, druiven, natuurlijke aroma, cacao stukjes, goji bessen, blauwe korenbloem.

Bekijk onze kokos thee 

Guarana thee; Rose Guarana Revival

Naast het feit dat deze thee boordevol bloemen en kruiden zit, zorgt de Guarana voor de extra energie boost. Deze thee heeft onweerstaanbare geur van dadel en dat proef je ook sterk aan de volle en zoete smaak. De verbena zorgt voor een frisse, citroen-achtige nasmaak. 

Ingrediënten:

Dadel, rozenbladeren, natuurlijke aroma's, verbena, stukjes sinaasappel, passiebloem kruid, roze rozenknoppen, gele rozenknoppen, amandel, Guarana.

Bekijk onze heerlijke guarana thee 

Pink Velvet

Deze thee is heerlijk zoet en zit vol met antioxidanten. Wanneer je de verpakking opent, ruik je een zachte zoete smaak, bijna net zo zoet als gummy beertjes. Je kunt de ananas, framboos, bessen en hibiscus goed ruiken. De ingrediënten zijn lekker grof en kleurrijk. De rode bessen, hibiscus, framboos en rozenbottel geven het een rozige kleur. Vandaar Pink Velvet ;).

Ingrediënten:

Appel, hibiscus, rozenbottel, vlierbes, ananas, druif, natuurlijke aroma's, goudsbloem, framboos, rode bes, zwarte bes

Bekijk onze Pink Velvet 

Onze vruchtenthee, de frisse smaken;

Naast de vruchtentheeën die een heerlijke volle smaak hebben, hebben wij in ons assortiment ook een aantal soorten vruchtentheeën die juist een lekkere frisse smaak hebben.

Caribbean Senses

Dit is een heerlijk zomerse thee en lichtzoet van smaak door de exotische vruchten. Je proeft een vleugje kruidnagel die zorgt voor een perfecte balans. De ingrediënten zijn grof, kleurrijk en vol van smaak. Wanneer je de verpakking opent wordt je overweldigd door de zoete geuren van de vruchten. Waan je zelf even in de zomerse sferen met de Caribbean Senses.

Ingrediënten:

Appel, ananas, kokos, rozenbottel, mango, kaneelstokjes, papaya, gember, mandarijn schillen, natuurlijke smaakstoffen, sinaasappel stukjes, kruidnagel.

Bekijk onze Caribbean Senses 

Summer Breeze

Denk je in de zomer niet direct aan thee? Daar komt vanaf nu verandering in! Onze kersen en frambozen thee is een heerlijk zoete groene thee met diverse zomervruchten. De Summer Breeze ruikt ontzettend zoet en zacht. Het bestaat vooral uit de groene theebladeren, maar tussen deze bladeren zie je de kleurrijke stukken van de verschillende vruchten. 

Ingrediënten:

Groene thee China Sencha, papaya, ananas, druif, zure kers, natuurlijke smaakstoffen, aardbei, rozenblaadjes, framboos, kers, bourbon vanille.

Bekijk onze heerlijke Winter Breeze 

Enchanted by Love

Enchanted by love heeft een zachte en zoete smaak van Lychee. Dit komt door de natuurlijke smaakstoffen. Bij het openen van de verpakking komt direct de zoete geursensatie van lychee, rozen en een vleugje bamboe op je af. Je kunt haast niet stoppen met snuffelen aan deze lychee thee, zo lekker!

Ingrediënten:

Groene thee China Sencha, citroengras, smaakstoffen, witte thee Mao Feng, jasmijnbladeren, rozenbladeren, cranberry, bamboe bladeren.

Bekijk onze lychee thee 

Wil je nog niet meteen een keuze maken, maar eerst een beetje van alles proeven. Kijk dan naar onze proefboxen. Zowel de kleine vruchten box als de grote vruchten box sluiten perfect aan bij jouw profiel.