Onze blends voor de relaxer

Onze blends voor de relaxer - Moments Nederland

Vind je het lekker om heerlijk op de bank te liggen met een kop thee? Dan hebben wij genoeg mogelijkheden voor jou! Wij hebben allerlei verse ingrediënten gecombineerd om de lekkerste thee blends te krijgen. We maken dus alleen gebruik van verse ingrediënten en niet van smaakstoffen (tenzij anders staat aangegeven).

Hou jij van groene en rooibos thee? Dan beloven we je dat onderstaande thee blends je zullen verrassen 😉.

Korte introductie over onze thee;

Onze thee is zorgvuldig samengesteld om heerlijk gebalanceerde losse thee te krijgen. Wij gebruiken alleen verse ingrediënten, zodat de smaak het allerbeste is. Door de combinatie van losse thee en verse ingrediënten ruikt de thee heerlijk. Wij leveren de thee in een mooie metalen verpakking, waar we in de toekomst refills voor gaan aanbieden, zodat de verpakking helemaal herbruikbaar is.

Onze groene thee blends waarmee je kunt relaxen;

Groene thee, een van de meest gedronken soorten thee in de wereld, maar vooral populair in Azië. Onze blends zijn samengesteld met allerlei verse ingrediënten die de thee echt tot zijn recht laat komen.

Eternal Youth (BIO):

Deze thee is biologisch gecombineerd met witte en groene thee. De Eternal Youth bevat enorm veel bloemen, zaden en allerlei bessen; waaronder guarana. Naast guarana bevat deze thee ook galanga, goji bessen, chiazaden, cranberry en nog meer ‘super foods’. En dit alles ook nog eens van biologische teelt.

Ingrediënten:

Groene thee China Sencha (46%), citroengras, groene thee China Gunpowder, groene Putharjhora, amarant (6%) vlierbloesem, natuurlijke smaakstoffen, witte thee Mao Feng, barberiswortel, aroniabes, cranberry, goji bessen, goudsbloem geel, chiazaden, framboos, madeliefbloemen (1%), galanga, acerola, acai, tarwegras, guarana.

Bekijk onze vlierbloesem thee

Fooocus

Deze ginseng thee bevat een vleugje honing, wat de thee een vollere en zoete afdronk geeft. Op deze manier is een lekkere, lichtzoete smaak gecreëerd,  die perfect samengaat met de iets wat bittere smaak van de ginseng. De honing ruik je meteen bij het openen van de verpakking.

Ingrediënten:

Groene thee China Sencha (75%), gember (13%), citroengras, blauwe korenbloem, smaakstof, ginseng (1%).

Bekijk onze heerlijke ginseng thee 

Almond Dream

De Almond Dream valt in onze balance lijn en dat staat voor de rust. Deze amandelthee is een groene theesoort. Bij het openen van de verpakking ruik je de overheersende amandelgeur en zie je de stukjes amandel. Onze Almond Dream is gemaakt van groene Sencha thee en kokos. 

Ingrediënten:

Groene thee China Sencha, kokos (kokos, kokosolie, suiker), witte thee Pai Mu Tan, kaneelstukjes, smaakstoffen, amandel (3%).

Bekijk onze amandelthee 

Onze kruidenthee blends waarmee je kunt relaxen;

Onze kruidenthee is zoals de naam natuurlijk al zegt, kruidig. Wij gebruiken verse en goede kwaliteit kruiden in onze thee, waardoor de smaak van de kruiden optimaal wordt benut. In combinatie met wat zoetige ingrediënten heb je een heerlijke thee. 

Reset

Het is belangrijker dan ooit om meer in verbinding te staan met jezelf. Deze ayurveda thee kan je helpen om dit moment te creëren. De rest is een sterk kruidige thee. Bij het openmaken van de verpakking ruik je direct de hoeveelheid kruiden; de kaneel, zoethout, de sinaasappelschillen en het Sint-janskruid.

Ingrediënten:

Kaneelstukjes, zoethout, ananas, gember, braambessenbladeren, sinaasappelschillen, hibiscus, venkel, kamille, roze peper, kruidnagel, hop bloesem, kardemom, Sint-janskruid.

Bekijk onze heerlijke ayurveda thee 

Minty Aloe Vera

Een tijdje jezelf vergeten en is je weerstand niet helemaal op peil? Dan wordt het tijd om jezelf weer op de eerste plek te zetten. De Minty Aloe Vera is de perfecte thee om weer je lichamelijk in balans te brengen. Het bevat alle ingrediënten die je helpen bij een betere weerstand.

Ingrediënten:

Citroengras, groene munt, gember, citroenschillen, zwarte peper, zoethout wortel, Aloë Vera.

Bekijk onze Minty Aloe Vera 

Ginger Lemon

Iedereen weet inmiddels dat gember enorm goed voor je is. Dat hoeven we je dus niet maar uit te leggen, Je kunt deze gemberthee op ieder gewenst moment van de dag drinken. Alle ingrediënten zijn grof en dus goed te herkennen. 

Ingrediënten:

Appel, rooibos Super Grade, gember (12%), citroengras (11%), natuurlijke aroma’s, roze peper, kaneelstukjes, sinaasappelschillen, goudsbloem.

Bekijk onze heerlijke gemberthee

Wil je nog niet meteen een keuze maken, maar eerst een beetje van alles proeven. Kijk dan naar onze proefboxen. De kleine balance box sluit perfect aan bij jouw profiel. Ook zou je zelf een proefbox samen kunnen stellen, we hebben een kleine variant en een grote variant.