Onze blends voor het gezelligheidsdier

Onze blends voor het gezelligheidsdier - My-Moments.nl

Vind je het leuk om samen met vrienden of vriendinnen een heerlijk kopje thee te drinken? Dan zijn deze thee blends echt iets voor jou! Wij hebben een selectie gemaakt van verschillende rooibos- en kruidentheeën. Wij hebben allerlei verse ingrediënten gecombineerd om de lekkerste thee blends te krijgen. We maken dus alleen gebruik van verse ingrediënten en niet van smaakstoffen (tenzij anders staat aangegeven).

Ben jij echt een fan van theedrinken met je vriendinnen? Dan beloven we je dat onderstaande thee blends je zullen verrassen 😉.

Korte introductie over onze thee;

Onze thee is zorgvuldig samengesteld om heerlijk gebalanceerde losse thee te krijgen. Wij gebruiken alleen verse ingrediënten, zodat de smaak het allerbeste is. Door de combinatie van losse thee en verse ingrediënten ruikt de thee heerlijk. Wij leveren de thee in een mooie metalen verpakking, waar we in de toekomst refills voor gaan aanbieden, zodat de verpakking helemaal herbruikbaar is.

Onze rooibos thee blends voor de gezellige momenten;

Rooibos thee, een heerlijke licht kruidige thee die vol van smaak is, maar tegelijkertijd ook zoet. Onze combinaties zijn bijzonder, maar zorgvuldig samengesteld om de beste thee te krijgen.

Winter Wonderland:

Zoals de naam al zegt past deze thee perfect bij koude winteravonden. Met als basis rooibos, en de heerlijke combinatie van kaneel, sinaasappel en karamel, neemt deze thee je mee naar winter wonderland.

Ingrediënten:

Rooibos super grade, kaneelstukjes, sinaasappelschillen, rozenblaadjes, kaneelstokjes, gember (gember, ruwe rietsuiker), natuurlijke smaakstoffen, karamel (suiker, gecondenseerde melk, fondant, glucose, palmpitolie, botervet, natuurlijke smaakstof), walnoten, amandelen, sinaasappelstukjes, kardemom, kruidnagel

Bekijk onze heerlijke Winter Wonderland

Choco Coco

Deze chocolade thee heeft een volle smaak. De chocolade en kokos zijn duidelijk te proeven en laten een licht zoete smaak achter. Zodra je de verpakking opent is dit ook het eerste wat je ruikt. Zie Choco Coco als jouw verwenmoment waarin je alleen maar hoeft te genieten van deze chocolade thee. 

Ingrediënten:

Rooibos Super Grade, kokos (21%), cacaobonen, cacaoschil, smaakstof, chocolade (suiker, cacaopoeder, cacaoboter, emulgator: soya lecithine (E322) (4%)

Bekijk onze chocolade thee

Drawn in by Sweetness

Wederom heeft deze thee als basis rooibos, maar deze keer in combinatie met appel en karamel. Dit zorgt voor een heerlijk zoete, maar tegelijkertijd frisse smaak. Wanneer je verpakking opent ruik je dit dan ook meteen.

Ingrediënten:

Rooibos super grade, appel, karamel (suiker, gecondenseerde melk, fondant, glucose, palmpitolie, botervet, natuurlijke smaakstoffen), natuurlijke smaakstoffen, gele goudsbloem.

Bekijk onze Drawn in by Sweetness

Onze kruidenthee blends voor de gezellige momenten;

Onze kruidenthee is zoals de naam natuurlijk al zegt, kruidig. Wij gebruiken verse en goede kwaliteit kruiden in onze thee, waardoor de smaak van de kruiden optimaal wordt benut. In combinatie met wat zoetige ingrediënten heb je een heerlijke thee. 

Winter Breeze

De winter breeze is een kruidenthee met allerlei verschillende kruiden. De frisheid van het citroengras en de citroenschil in combinatie met het kruidige van de zoethout is een heerlijke combinatie.

Ingrediënten:

Appel, citroengras, hibiscus, rozenbottel, kaneelstukjes, citroenschil, zoethout, smaakstoffen

Bekijk onze Winter Breeze 

Inner Peace

Deze kruidenthee is rijk gevuld met veel verschillende soorten kruiden. De voornaamste smaken zijn lavendel en aardbei, maar ook zijn er kruiden als rozemarijn, tijm en basilicum te proeven.

Ingrediënten:

Appel, brandnetel, verbena, venkel, natuurlijke smaakstoffen, goudsbloem geel, roze rozenknoppen, aardbei, lavendel, kaasjeskruid, basilicum, rozemarijn, tijm.

Bekijk onze heerlijke Inner Peace

Wil je nog niet meteen een keuze maken, maar eerst een beetje van alles proeven. Kijk dan naar onze proefboxen. Stel bijvoorbeeld je eigen box samen, we hebben zowel een kleine variant als een grote variant.