3 unieke moederdag cadeau ideeën

3 unieke moederdag cadeau ideeën - Moments Nederland

Moederdag staat weer voor de deur en jij bent natuurlijk op zoek naar een origineel cadeau! Niet weer zo een standaard cadeau, maar iets unieks. Je wilt juist leuke en unieke pakketjes zien, die je niet overal tegenkomt ;). 

Dat maakt een momentje voor je moeder ook veel unieker. Bij Moments draait het natuurlijk om dit soort mooie momenten. En wij hebben natuurlijk de pakketten samengesteld die je zoekt! Hierbij een aantal moederdag cadeau ideeën op een rijtje:

Een ZEN & chocolade brievenbus pakket

Moederdag cadeau idee - Zen & choco box

Niet in de gelegenheid je moeder te bezoeken? Dan is deze luxe brievenbus pakket is een superleuk cadeau! 6 heerlijke smaken thee in een elegante verpakking. Én 2 ambachtelijke chocbars met rozenblaadjes en kersen chrunch!

Doe er gelijk een leuke wenskaart bij... En wij doen de rest ;) 

Bekijk de Zen Tea & Choco Box

Thee en chocolade pakket

Moederdag cadeau idee - thee en chocoladepakket

Is jouw moeder fan van chocolade én van thee? Dan is dit het perfecte cadeau! We doen een mooie strik om de theeverpakking en verpakken het in een schattige giftbag. En ja, hier kun je ook een wenskaartje bij doen! 

Bekijk hier het thee en chocoladepakket

Tea Taste Box

Moederdag cadeau idee - Tea Taste Box

Gun je moeder een heerlijk zen momentje voor haarzelf! Geef haar dit luxe theepakket cadeau met 6 smaken thee. De thee is verpakt in kleine elegante kartonnen blikjes. Met dit pakket geef je jouw moeder echt een mooi moment voor haarzelf! 

Bekijk hier de zwarte tea taste box
Bekijk hier de witte tea taste box

Meer moederdag cadeau ideeën opdoen?

Benieuwd naar meer moederdag cadeau ideeën? Bekijk dan onze moederdag cadeau collectie.