Zelf ijsthee maken: 6 makkelijke recepten

Zelf ijsthee maken: 6 makkelijke recepten - My-Moments.nl

Ijsthee; voor veel een superlekker en verfrissend drankje, vooral in de zomermaanden. Het nadeel van ijsthee zoals we ze kennen uit de schappen? Ze bevatten meestal veel suikers en smaakstoffen. Niet echt gezond dus.

En daarom gaan mensen steeds vaker op zoek naar een alternatief; Zelf ijsthee maken. Dit klinkt ingewikkelder dan dat het echt is. Zelf ijsthee maken kan heel eenvoudig en snel. Je hebt alleen een beetje geduld nodig om het af te laten koelen 😉. Gebruik simpelweg jouw favoriete thee, bereid zoals je dit normaal gesproken zou doen, voeg hier wat bijpassend fruit aan toe, laat het afkoelen in de koelkast en klaar!

Wil jij zelf ijsthee maken? Wij delen 6 makkelijke en lekkere ijsthee recepten die je met onze thee kunt maken.

Minty Aloe Vera

Met de Minty Aloe Vera heb je een heerlijk frisse ijsthee met citroensmaak. Daarnaast is deze thee ook goed voor het versterken van je immuunsysteem. Lekker en gezond dus!

bekijk het recept

Scent of Sakura

Hiermee maak je een verfrissende en zoete ijsthee. Het heeft heerlijke smaak van kersen en rozenbladeren als basis en is veruit de meest zoete variant die we hebben. Voor de echte zoetekauw die voor de goede suikers gaat!

bekijk het recept

Pink Velvet

Een zoetige thee met een licht zure bite erin. Frambozen en zwarte bessen vormen de basis smaak van de Pink Velvet. Wil je die zure bite liever niet proeven, voeg er dan wat honing aan toe voor balans. En niet te vergeten; de Pink Velvet zit boordevol antioxidanten.

bekijk het recept

Drawn in by Sweetness

De naam zegt het eigenlijk al. Deze thee ruikt zo lekker en zoet dat je er direct door aangetrokken wordt. Dit is een volle rooibos thee met appel en karamel als basis.

bekijk het recept

Caribbean Senses

Relax & enjoy! Dat is de vibe die je krijgt met de Caribbean Senses. Een pure vruchten thee met allerlei exotische vruchten én een kruidige bite door de kruidnagel. Dit zorgt voor een frisse en licht zoete ijsthee. Je kunt het nog wat zoetiger maken met wat honing en sinaasappel.

bekijk het recept

Ginger Lemon

De klassieker die bij iedereen wel bekend is. Een frisse en licht bittere smaak in combinatie met rooibos. Je kunt de smaak verder versterken door er zelf wat gember aan toe te voegen. Of juist wat zoeter maken met een beetje honing.

bekijk het recept

DIY Ijsthee pakket

Wil jij alle 6 soorten ijsthee zelf maken? Wij hebben hier een leuk en makkelijk pakket voor gemaakt. Alles wat je nodig hebt in 1 pakket. Binnenkort verkrijgbaar in onze shop. Stay tuned :wink:.