Ijsthee recept: Scent of Sakura

Ijsthee recept Kersen thee | Scent of Sakura

Hiermee maak je een verfrissende en zoete ijsthee. Het heeft een heerlijke smaak van kersen en rozenbladeren als basis en is veruit de meest zoete variant die we hebben. Voor de echte zoetekauw die voor de goede suikers gaat!

Deze thee bereid je met onze kersen thee Scent of Sakura
Benodigd:
  • 1 liter heet water
  • 1 sample zakje (20-25 gram) kersen thee Scent of Sakura
  • Papieren filters voor de losse thee
  • Sinaasappel
  • Optioneel honing
  • Ijsklontjes
Duur bereiding:
± 10 minuten
Stappen:
  • Snijd de sinaasappel in schijfjes en doe een aantal schijfjes in een karaf
  • Kook 1 liter water en schenk dit in je karaf of fles
  • Laat 20 tot 25 gram van Scent of Sakura trekken voor ongeveer 15 minuten (exacte inhoud van sample zakje)
  • Voeg optioneel wat honing toe naar eigen inzicht en roer dit goed totdat het opgelost is
  • Haal de filter eruit en laat het minimaal 6 uur afkoelen in de koelkast.
Je Scent of Sakura ijsthee is nu klaar om geserveerd te worden! Voeg lekker veel ijsblokjes in je glazen toe en schenk de ijsthee erin. Maak het af met een leuk rietje en een extra schijfje sinaasappel. Enjoy!