Ijsthee recept: Scent of Sakura

Ijsthee recept Kersen thee | Scent of Sakura
Hiermee maak je een verfrissende en zoete ijsthee. Het heeft heerlijke smaak van kersen en rozenbladeren als basis en is veruit de meest zoete variant die we hebben. Voor de echte zoetekauw die voor de goede suikers gaat!
Deze thee bereid je met onze kersen thee Scent of Sakura
Benodigd:
  • 1 liter gekookt water
  • 15 tot 20 gram kersen thee Scent of Sakura
  • Papieren filters voor de losse thee of onze Bamboe theefles met infuser
  • Sinaasappel
  • Optioneel honing
  • Ijsklontjes
Duur bereiding:
± 10 minuten
Stappen:
  • Snijd de sinaasappel in schijfjes en doe een aantal schijfjes in een karaf of in onze Bamboe theefles met infuser
  • Kook 1 liter water en schenk dit in je karaf of fles
  • Voeg optioneel wat honing toe naar eigen inzicht en roer dit goed totdat het opgelost is
  • Laat 15 tot 20 gram van Scent of Sakura trekken voor ongeveer 15 minuten (exacte inhoud van sample zakje)
  • Haal de filter eruit en laat het minimaal 6 uur afkoelen in de koelkast.
Je Scent of Sakura ijsthee is nu klaar om geserveerd te worden! Voeg lekker veel ijsblokjes in je glazen toe en schenk de ijsthee erin. Maak het af met een leuk rietje en een extra schijfje sinaasappel. Enjoy!