Ijsthee recept; Caribbean Senses

Relax & enjoy! Dat is de vibe die je krijgt met de Caribbean Senses. Een pure vruchten thee met allerlei exotische vruchten én een kruidige bite door de kruidnagel. Je kunt het nog wat zoetiger maken met wat honing en wat schijfjes sinaasappel.
Deze thee is bereid met de Caribbean Senses
Benodigd:
- 1 liter heet water
- Een karaf (die tegen hitte kan), theepot of kan
- 1 sample zakje (±20 gram) Caribbean Senses thee
- Papieren filters voor de losse thee
- Sinaasappel
- Optioneel honing
- Ijsklontjes
Duur bereiding:
± 20 minuten
Stappen:
-
Snijdt de sinaasappel in schijfjes en doe een aantal schijfjes in een
karaf en doe de filter met de thee erbij -
Kook 1 liter water en schenk dit in je karaf, theepot of kan
- Voeg optioneel wat honing toe naar eigen inzicht en roer dit goed totdat het opgelost is
-
Laat de Caribbean Senses trekken voor ongeveer 15-20 minuten
- Haal de filter eruit en laat het verder afkoelen
- Wanneer dit voldoende is afgekoeld, laat de thee minimaal 6 uur afkoelen in de koelkast.
Je Caribbean Senses ijsthee is nu klaar om geserveerd te worden! Voeg lekker veel ijsblokjes in je glazen toe en schenk de ijsthee erin. Maak het af met een leuk rietje, stampertje en een extra schijfje sinaasappel. Enjoy!