Genieten en Delen: Moments Nederland en Amarant's Inspirerende Samenwerking

Genieten en Delen: Moments Nederland en Amarant's Inspirerende Samenwerking - Moments Nederland

Welkom bij Moments Nederland! In dit artikel delen we graag hoe jij als klant bijdraagt aan een sociale invulling voor anderen door bij ons te kopen.

Ontdek het inspirerende partnerschap met Amarant, waar waardevolle medewerkers van de sociale werkplaats met liefde en toewijding onze producten ondersteunen. Samen zorgen we voor een positieve impact op hun leven en bouwen we aan een inclusieve toekomst.

De Impact van Jouw Steun bij Moments Nederland en Amarant:

Door te kiezen voor Moments Nederland draag je direct bij aan de ondersteuning van Amarant en de medewerkers van de sociale werkplaats. De steun van onze klanten stelt ons in staat om meer werkgelegenheid te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en hen de kans te geven om volwaardig deel te nemen aan de maatschappij.

Het Begin van de Samenwerking met Amarant:

Onze missie bij Moments Nederland gaat verder dan alleen het aanbieden van hoogwaardige thee. We willen ook een positieve impact hebben op de maatschappij. Daarom zijn we een partnerschap aangegaan met Amarant, een vooraanstaande zorginstelling die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunt. Met trots kunnen we zeggen dat een groot deel van ons assortiment tot stand komt door de inzet van deze waardevolle medewerkers binnen de sociale werkplaats van Amarant.

Het Verhaal van Toewijding en Groei bij Amarant:

Binnen Amarant werken getalenteerde individuen met verschillende vaardigheden en achtergronden samen om een positieve impact te maken. Onze partnerschap met Amarant stelt deze medewerkers in staat om betekenisvol werk te verrichten en hun talenten te benutten. Op de sociale werkplaats worden verschillende taken uitgevoerd, zoals het vouwen van verzenddozen, stickeren van blikken, vullen van de Tea Taste Boxes en het verpakken van onze Bamboo Bottles.

Belangrijk om te vermelden is dat de thee zelf NIET wordt verwerkt in de sociale werkplaats. Wij hechten enorm veel waarde aan kwaliteit en hygiëne, daarom wordt het verwerkingsproces van onze thee zorgvuldig gecontroleerd in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we de hoogste standaarden waarborgen en ervoor zorgen dat elke kop thee die je drinkt van Moments Nederland van uitmuntende kwaliteit is.

Geniet van heerlijke thee en draag tegelijkertijd bij aan een positieve verandering. Bij Moments Nederland en Amarant geloven we in de kracht van samenwerking en de impact die we kunnen maken. We hopen dat je hebt genoten van het lezen van dit inspirerende verhaal en dat je geïnspireerd bent geraakt door onze partnerschap met Amarant.

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze reis!

Met warme groeten,

Virginia, Co-founder van Moments Nederland